سامانه پیامک ما : 3000186556
عضویت / ورود اعضاء
رئیس انجمن جراحان پلاستیک در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد
ماندن جای زخم،‌ خطرات داروهای بیهوشی و آمبولی حداقل عوارض جراحی‌های زیبایی
کد خبر : 13921025163

رئیس انجمن جراحان پلاستیک گفت: هر فردی کاندیدای مناسبی برای جراحی زیبایی نیست. افرادی که بیماری زمینه‌ای قلبی ـ ‌عروقی دارند یا سیگاری هستند و زنانی که طولانی ‌مدت قرص بارداری مصرف کرده‌اند، بیشتر با خطر آمبولی در جراحی مواجهند.

سید ابوالحسن امامی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد جراحی‌های زیبایی که برای کاهش وزن و اصلاح چربی اضافه در برخی اندام‌ها انجام می‌شود، گفت: ‌امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی مصرف کالری و کم تحرکی، میزان اضافه وزن و چاقی در اطراف جامعه رو به افزایش است. برخی افراد بدون آنکه بخواهند زحمتی به خود بدهند، تنها جراحی زیبایی را برای برداشت چربی زائد بهترین راه‌حل می‌دانند.

اول رژیم و ورزش بعد جراحی زیبایی برای از بین بردن چاقی

وی ادامه داد:‌ ابتدا فرد باید با تغییر رژیم غذایی و کاهش دریافت کالری وزن خود را کم کند و با انجام ورزش‌های مناسب و قوی کردن عضلات افتادگی و چربی اضافی اندام‌های خود را اصلاح کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک با تأکید بر اینکه چربی اضافی برخی اندام‌ها به دلائل مختلف با رژیم و ورزش آب نمی‌شود، افزود: برخی‌ها هم به دلایل ژنتیکی دچار چاقی‌های موضعی مانند چاقی ناحیه لگن و شکم می‌شوند که این چربی‌ها به راحتی از بین نمی‌روند.

آثار سوء بیهوشی،‌ماندن جای زخم و خطر آمبولی همراه جراحی زیبایی

امامی به این نکته اشاره کرد که هیچ جراحی بدون عوارض نیست و حداقل عارضه پس از جراحی پلاستیک به جا ماندن آثار داروهای بیهوشی روی فرد، برجای ماندن اسکار جراحی و جای زخم و احتمال آمبولی (گرفتگی عروق) وجود دارد.

وی افزود: در عین حال 10 تا 15 درصد جراحی‌ها با عوارضی پس از جراحی رو به رو می شوند که فرد دوباره به جراحی نیاز پیدا می‌کند.

سیگار و مصرف زیاد قرص ضد بارداری مخاطرات جراحی را افزایش می دهد

رئیس انجمن جراحان پلاستیک گفت: زنانی که به مدت طولانی قرص‌های ضد بارداری مصرف کرده یا بیماری زمینه‌ای قلبی، عروقی و ریوی دارند و حتی در دوران بارداری دچار بسته شدن ورید‌های عمقی باشند، کاندیدای مناسبی برای جراحی پلاستیک به‌ویژه برداشتن چربی‌های شکم و لگن نیستند. چرا که خون به بافت‌های این قسمت به راحتی نمی‌رسد و خطر آمبولی بیشتر است.

وی گفت: از طرفی نیکوتین سبب می‌شود تا عروق انتهایی باریک شود و گردش خون را مختل می‌کند و افراد سیگاری نیز ترجیحاً نباید تحت عمل زیبایی قرار گیرند.

انتهای پیام/

تاریخ درج: 25 / 10 / 1392
تعداد بازدید: 1685
تگ ها : جراحی زیبایی    داروهای بیهوشی    جای زخم    جراحی پلاستیک      
لینک مستقیم: http://www.doctor-online.ir/news/id,54/news.html
تبلیغات