رئیس انجمن جراحان پلاستیک گفت: هر فردی کاندیدای مناسبی برای جراحی زیبایی نیست. افرادی که بیماری زمینهای قلبی ـ عروقی دارند یا سیگاری هستند و زنانی که طولانی مدت قرص بارداری مصرف کردهاند، بیشتر با خطر آمبولی در جراحی مواجهند.

سید ابوالحسن امامی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد جراحیهای زیبایی که برای کاهش وزن و اصلاح چربی اضافه در برخی اندامها انجام میشود، گفت: امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی مصرف کالری و کم تحرکی، میزان اضافه وزن و چاقی در اطراف جامعه رو به افزایش است. برخی افراد بدون آنکه بخواهند زحمتی به خود بدهند، تنها جراحی زیبایی را برای برداشت چربی زائد بهترین راهحل میدانند.
اول رژیم و ورزش بعد جراحی زیبایی برای از بین بردن چاقی
وی ادامه داد: ابتدا فرد باید با تغییر رژیم غذایی و کاهش دریافت کالری وزن خود را کم کند و با انجام ورزشهای مناسب و قوی کردن عضلات افتادگی و چربی اضافی اندامهای خود را اصلاح کند.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک با تأکید بر اینکه چربی اضافی برخی اندامها به دلائل مختلف با رژیم و ورزش آب نمیشود، افزود: برخیها هم به دلایل ژنتیکی دچار چاقیهای موضعی مانند چاقی ناحیه لگن و شکم میشوند که این چربیها به راحتی از بین نمیروند.
آثار سوء بیهوشی،ماندن جای زخم و خطر آمبولی همراه جراحی زیبایی
امامی به این نکته اشاره کرد که هیچ جراحی بدون عوارض نیست و حداقل عارضه پس از جراحی پلاستیک به جا ماندن آثار داروهای بیهوشی روی فرد، برجای ماندن اسکار جراحی و جای زخم و احتمال آمبولی (گرفتگی عروق) وجود دارد.
وی افزود: در عین حال 10 تا 15 درصد جراحیها با عوارضی پس از جراحی رو به رو می شوند که فرد دوباره به جراحی نیاز پیدا میکند.
سیگار و مصرف زیاد قرص ضد بارداری مخاطرات جراحی را افزایش می دهد
رئیس انجمن جراحان پلاستیک گفت: زنانی که به مدت طولانی قرصهای ضد بارداری مصرف کرده یا بیماری زمینهای قلبی، عروقی و ریوی دارند و حتی در دوران بارداری دچار بسته شدن وریدهای عمقی باشند، کاندیدای مناسبی برای جراحی پلاستیک بهویژه برداشتن چربیهای شکم و لگن نیستند. چرا که خون به بافتهای این قسمت به راحتی نمیرسد و خطر آمبولی بیشتر است.
وی گفت: از طرفی نیکوتین سبب میشود تا عروق انتهایی باریک شود و گردش خون را مختل میکند و افراد سیگاری نیز ترجیحاً نباید تحت عمل زیبایی قرار گیرند.
انتهای پیام/