به گزارش خبرنگار
The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Not Found
مجید حاجیفرجی دبیر علمی این کنگره با بیان اینکه 1555 مقاله علمی از سوی شرکتکنندگان به این همایش ارسال شده است، گفت: 821 مقاله از میان آنها دارای شرایط پذیرش بود و در این کنگره پذیرش شد.
وی افزود: 10 سمپوزیوم علمی با 51 سخنرانی در این کنگره برگزار میشود.
دبیر علمی سیزدهمین کنگره تغذیه ایران، ضرورت پژوهشهای جامعهنگر را نیاز اصلی جامعه دانست و گفت: بحث امنیت غذایی بسیار اهمیت دارد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی بحث از امنیت میکنیم دسترسی به غذا اصلاً مهم نیست، لذا باید بتوانیم مردم را یاری کنیم که در رسیدن به غذای مناسب به صورت پایدار، خودکفا شوند.
در ادامه کنگره، علیاصغر پیوندی رئیس کنگره گفت: هدف اصلی برگزاری کنگرهها اطلاعرسانی و به روز رسانی دانش شرکتکنندگان است.
وی افزود: علوم پزشکی خیلی سریع رشد میکند و اگر خود را به روز نکنیم، به سرعت از صحنه خارج میشویم.
به گفته رئیس سیزدهمین کنگره تغذیه ایران، پزشکان فقط 25 درصد در سلامت افراد نقش دارند و 75 درصد دیگر آن به مسائل و سازمانهای دیگر مربوط میشود.
وی در زمینه تغذیه و سطح تغذیه تأکید کرد: سوءتغذیه، بیشخوری و کمخوری در کنار کمبود ریزمغذیها سبب میشود که سلامت افراد به خطر بیفتد.
پیوندی یادآور شد: قسمت عمده بیماریهای واگیر، ریشه در تغذیه دارد و بسیاری از مردم کشور ایران اکنون دچار سوءتغذیه هستند. بسیاری از مردم با کمبود ریزمغذیها دست و پنجه نرم میکنند، بنابراین نیاز است که یک سند راهبردی در این زمینه تهیه شود.