به گزارش خبرنگار
The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Not Found
وی تصریح کرد: علاوه بر تأثیر کمک به مردم در شادکامی افراد، ثابت شده است سلامت روان و زندگی بهتر در افرادی که به دیگران کمک میکنند بیش از افرادی است که به همنوعان خود کمکی نمیکنند.
دکتر گلزاری تصریح کرد: در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما نوعدوستی از مهمترین نکات است و در آثار حکما و شعرای ما همچون سعدی و حافظ نیز نشانههایی از این توجه وجود دارد به طوری که سعدی در این باب 25 داستان آورده است.
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان تأکید کرد: در زمانی که عدهای خشونتهای زیاد در جامعه ایجاد کردهاند و خشونت در جامعه گسترش پیدا کرده است و بیشترین زندانیان پس از مواد مخدر، به علت خشونت در زندان هستند، این گونه اقدامات، بسیار ارزشمند است.
دکتر گلزاری گفت: با وجود فضای محبت، احسان و نیکویی، خشونت در جامعه کاهش مییابد و هر چه تعداد جوانان نوعدوست و مددکار بیشتر شود، خشونت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی گفت: سازمان جوانان هلالاحمر با متشکل کردن جوانان و آموزش آنان، انرژی آنان را که میتوانست به سمت پرخاشگری سوق پیدا کند، به سمت اقدامات نوعدوستانه سوق داده است و این کار قابل تحسین است.
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در زلزله بم برخی از دانشجویان به من مراجعه کردند و اظهار کردند برای آموزش و کمک به مردم چه اقدامی باید در منطقه بم انجام دهند و من حرفی برای گفتن نداشتم که این یک نقطه ضعف بزرگ است.
گلزاری گفت: با وجود دانشگاه در مورد بحرانها مطالب کافی و مورد استنادی نداریم و این موضوع را در رابطه با آموزش به روانشناسان در حوزه اعتیاد نیز داریم.
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: برای بومیسازی علوم انسانی باید دانشآموختگان وضعیت بومی کشور را در نظر بگیرند و شرایط را ارزیابی کنند، چرا که اگر در صحنه حضور داشته باشند و واقعیات جامعه را درک کنند میتوان انتظار شکلگیری علوم اجتماعی بومی را داشت.
امیر عسگری، طراح و مدرس طرح سازماندهی حمایت روانی و اجتماعی پس از بلایا گفت: در زلزله آذربایجان نمیتوانستیم کاری از پیش ببریم. مردم درد و رنج بسیاری داشتند ولی من به علت ناتوانی در درک زبان آن منطقه کاری از پیش نبردم.
وی افزود: در آن زمان فراخوانی دادیم و 250 نفر برای همکاری اعلام آمادگی کردند، ولی هر چه پیش میرفتیم بیشتر متوجه فقدان تخصص و کمبود نیرو میشدیم، چرا که صدها روستا تخریب شده بود.
عسگری تأکید کرد: در رابطه با مداخلات اجتماعی پس از حوادث، از لحاظ منابع، بسیار در مضیقه هستیم و باید در زمینه فرهنگی و قومی، منابع علمی شکل بگیرد و طرح ملی سحر یکی از ماندگارترین طرحها در این عرصه خواهد بود.
وی ابراز امیدواری کرد: اگر با اتحاد و انسجام این طرح را پیش ببریم، در چند سال آینده، در مداخلات اجتماعی پس از بحران جرو پنج کشور برتر جهان خواهیم بود.