سامانه پیامک ما : 3000186556
عضویت / ورود اعضاء
افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود
کد خبر : 13921128126

مسئولان حوزه سلامت در انگلیس تصمیم دارند به منظور جلوگیری از تولد کودکان مبتلا به نارسایی نخاعی استفاده از فولیک‌اسید را در حین تهیه خمیر نان الزامی کنند.

به گزارش دکتر آنلاین، وزارت بهداشت انگلیس با الزامی ساختن افزودن فولیک‌اسید به نان‌ تلاش دارد تا سالانه از تولد 300 نوزاد مبتلا به نارسایی نخاعی پیشگیری کند.

آژانس استانداردسازی موادغذایی به دولت انگلیس توصیه کرده است در صورتی که مادران باردار ویتامین B9 بیشتری مصرف کنند حداقل 300 نوزاد در سال از ابتلا به نارسایی‌های مادرزادی چون «اسپینا بیفیدا» یا «مهره‌شکاف‌دار» مصون خواهند ماند.

فولیک‌اسید نوع مصنوعی از ویتامین B9 است که در طبیعت در گیاهان سبز وجود دارد اما در بدن انسان ذخیره نمی‌شود. به زنانی که قصد دارند باردار شوند توصیه می‌شود در طول این دوران و برای کمک به رشد جنین از این مکمل مصرف کنند اما میزان جذب آن پایین است.

به نقل از روزنامه دیلی‌ میل، بحث‌ها در مورد ملزم ساختن تولیدکنندگان مواد غذایی به افزودن فولیک‌اسید در محصولاتشان طی دو دهه گذشته وجود داشته و برخی منتقدان معتقدند که این اقدام با ابتلای افراد به سرطان روده مرتبط است. 

تاریخ درج: 28 / 11 / 1392
تعداد بازدید: 1062
تگ ها : نارسایی نخایی    خمیر نان    کودکان      
لینک مستقیم: http://www.doctor-online.ir/news/id,17/news.html
تبلیغات