سامانه پیامک ما : 3000186556
عضویت / ورود اعضاء
ایستادن طولانی و بيماري‌هاي التهابي موجب تحریک و التهاب پاشنه می شود
خارپاشنه با چه علایمی ظاهر می شود؟
کد خبر : 1393710265

شکل گرفتن یک زائده خارمانند در پاشنه که به دنبال وزن گذاری روی پا و راه رفتن، این خار موجب تحریک بافت چربی اطراف آن شده  و درد ایجاد می کند.

یکی از بیماریهایی که پاشنه پا را درگیر می کند خارپاشنه است که در اثر التهاب و تحریک کف پاشنه و به  دنبال آن رسوب کلسیم در پاشنه ایجاد می شود و موجب شکل گرفتن یک زائده خارمانند در پاشنه شده که به دنبال وزن گذاری روی پا و راه رفتن، این خار موجب تحریک بافت چربی اطراف آن شده  و درد ایجاد می کند. دلیل ایجاد این بیماری، علایم و نحوه درمان آن موضوع گفتگوی 404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

target="_blank">دكترآنلاين
با دکتر مهدی مؤیدفر، متخصص ارتوپدی است:


دلیل ایجاد خارپاشنه چیست؟
این بیماری گرچه در هر سنی می تواند ایجاد شود اما مواردی چون ایستادن طولانی، مشکلاتی در پا که موجب فشار بیشتر در نقاطی از پا از جمله پاشنه می شود،بیماریهای التهابی مثل روماتیسم مفصلی، وزن زیاد و راه رفتن در جاهای ناهموار موجب تحریک و التهاب پاشنه و ایجاد خار پاشنه می شود.

 

التهاب پاشنه یا خار پاشنه چه علایمی دارد؟
معمولا فرد از درد شدید و تیز در کف پاشنه شکایت دارد که این درد صبحها و هنگام بلند شدن از خواب بسیار اذیت کننده  و موجب لنگیدن و ناتوانی در راه رفتن عادی می شود که معمولا ظرف چند دقیقه بهبود می یابد. همچنین این درد بعد از نشستن های طولانی و همچنین در پیاده روی های طولانی و راه رفتن در جاهای ناهموار تشدید می شود.


چه روش های مراقبتی در کاهش و درمان خارپاشنه مؤثر است؟
 در ابتدا سعی در استراحت بیشتر و خودداری از ایستادن ها و همچنین طی مسافتهای طولانی، سپس ایجاد بستری نرم برای پاشنه به وسیله کفی های طبی ژله ای و ابری در محل قرارگیری پا در کفش، استفاده از دمپایی های نرم و ابری در منزل، ماساژ یخ در محل پاشنه حداقل روزی 2 الی 3 بار به مدت 2 الی 3 دقیقه، قراردادن پاها در آب گرم پس از برخاستن از بستر و قب از راه رفتن، استفاده از بطری پلاستیکی بزرگ مثل بطری نوشابه حاوی آب گرم برای ورز دادن کف پا روی آن( دو بار  در روز) به شرطی که پاشنه مدام به بطری برخورد نکند و کاهش وزن  بسیار کمک کننده است.


چه درمان های طبی  برای بهبود بیماری مؤثر هستند؟
در صورت طول کشیدن بیماری به مدت  چند هفته و عدم پاسخ به  درمانهای مراقبتی می توان  با استفاده از داروهای ضد التهابی نظیر بروفن، دیکلوفناک، ایندومتاسین و تزریق کورتون  موجب کاهش التهاب در ناحیه مذکور و رفع مشکلات ناشی از آن شد. همچنین درمانهای  فیزیوتراپی   و در مواردی جراحی و خارج کردن خار پاشنه کمک کننده است.

 

چه کارهایی برای جلوگیری از عود بیماری  باید انجام شود؟
 در ابتدا کاهش وزن و کاهش مصرف چربی، مصرف ویتامین سی و استفاده از ورزش های کششی برای انعطاف بیشتر رباط های کف پا و استفاده از کفش های مناسب  همراه کفی های نرم در جلوگیری از عود بیماری خارپاشنه کمک شایانی می کنند.

 

تاریخ درج: 10 / 7 / 1393
تعداد بازدید: 2100
تگ ها : دکتر مهدی مؤیدفر    دکترآنلاین    پاشنه    بیماری التهابی    خارپاشنه      
لینک مستقیم: http://www.doctor-online.ir/news/id,156/news.html
تبلیغات