Not Found
The requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
style="line-height: 20.7999992370605px; opacity: 0.9; font-family: tahoma, geneva, sans-serif; width: 140px; height: 196px; float: left; margin: 8px;" />به گزارش
The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Not Found
به گفته وی این عفونت ها در صورتی که محدود به مثانه باشند باعث تکرر و سوزش ادراری و احساس بی اختیاری ادراری همراه با درد در ناحیه زیر شکم و یا خونریزی ادراری می شوند و اگر به کلیه ها نیز برسند بجز علائم ذکر شده با تب و لرز، درد محل کلیه ها (پهلوها) و تهوع و استفراغ نیز همراه هستند.
دکتر حیدری درباره علت شیوع عفونتهای ادراری در خانمها تصریح کرد: یکی کوتاه تر بودن مجرای ادراری خانم ها نسبت به آقایان باعث انتقال آسان تر عفونت به مثانه می شود و دیگر اینکه نزدیک بودن این مجرا به واژن و مقعد احتمال آلودگی را افزایش میدهد.
فوق تخصص کلیه خاطرنشان کرد: انتقال عفونت معمولاً از دو طریق انجام می شود، یکی از راه مجاری ادراری که عفونت از پایین به سمت بالا انتقال می یابد یعنی عفونت از مجرای ادراری به مثانه و سپس در صورت عدم درمان از راه حالب ها میتواند به کلیهها برسد و راه دوم، انتقال عفونت از راه خون و سیستم لنفاوی به کلیهها است.
دکتر حیدری گفت: راه اول انتقال عفونت شایع تر است و علل آن میتواند تماس های جنسی، عدم رعایت بهداشت فردی، دستکاری های مجاری ادراری مانند سوند گذاری و عمل های جراحی این ناحیه، دیابت، ضعف سیستم ایمنی در فرد، سنگ های مثانه، ضایعات نخاعی، یبوست شدید و مداوم واختلالات سیستم ادراری باشد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا عفونت ادراری می تواند نشانه وجود یک بیماری زمینهای باشد؟ افزود: این بیماری در افراد دیابتی ، افراد دارای ضعف سیستم ایمنی و سرطان و بیماران دارای اختلالات اکتسابی و مادر زادی سیستم ادراری بیشتر دیده می شود.