به گزارش خبرنگار دکترآنلاین، سید محمد موسوی عضو هیات علمی جامع طب ایرانی اسلامی بیماری اماس را زاييده دست بشر عنوان کرد و هشدار داد: بيماری اماس امروزه به خاطر برخی از موادی که برای پرکردن دندان استفاده میشود، ایجاد میشود.
وی با اشاره به نوعی از مواد پرکننده دندان که ترکیبات آن شامل ژرمانیوم، تالیوم، جیوه، سرب، کادمیوم و... است، تصریح کرد: این ترکیبات در سر ایجاد عوارض خطرناک میکند و میتواند زمینهساز بیماریهایی چون اماس باشد.
این محقق طب سنتی با استناد به آزمایشات انجام شده، اظهار کرد: آزمايش خون در بيماران مذکور نشان داد که سموم فلزی مانند: جیوه، سرب، ژرمانیوم، تالیوم، کادميوم، روی، نیکل، طلا و غیره در خون آنان زيادتر از حد نرمال بوده است و برخی از ترکیباتی که با آن دندان را پر میکنند مشابه همين سموم فلزی بوده است.
وی افزود: حتی آمارها نشان میدهد که تقريباً اکثریت قریب به اتفاق افراد مبتلا به اين بيماری بيش از 4 دندان پر کردهاند.
این درمانگر طب سنتی با بیان اینکه اماس با علاماتی مانند گزگز نوک انگشتان پا، دوبينی، خواب رفتن و عدم تعادل است، افزود: این بیماری معمولا با بیشتر شدن درد در فصل گرم خود را نشان میدهد.
وی درمان اماس را از طریق طب سنتی بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: به روش سنتی و با خروج گرما از بدن و دفع سموم میتوان این بيماری را به کلی از بین برد.
موسوی با اشاره به نمونههای بهبودیافته بیماری اماس از این طریق، افزود: به دلیل ضعف و خشکی که بر اعصاب مبتلایان چیره میشود، اندامها بعد از پاکسازی از سموم نیاز به ترمیم دارند.
وی زالودرمانی را پس از پاکسازی بدن از سموم بسیار موثر دانست و عنوان کرد: علاوه براین همزمان رعایت رژیم غذایی مناسب میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
این عضو هیات جامع طب ایرانی اسلامی تاکید کرد: مزاج غذاها و داروهای معالج اماس بايد معتدل مايل به گرمی باشد.
وی بیان داشت: مهم این است که بدن به اصطلاح روند بيرونريزی یا به عبارت دیگر استفراغهای بدن زیادتر باشد تا فضولات خون تصفيه و دیگر مواد زاید را بتدريج دفع کنند.
ترکیبی از افسنتین، گلگاوزبان، بهارنارنج، سنبلالطیب، بسفاویج و بادرنجبویه از جمله داروهای گیاهانی است که این محقق طب سنتی با اشاره به آن، گفت: این گیاهان به میزان مساوی برای از بین بردن ضعف اعصاب نیم ساعت قبل از ناهار و شام مصرف شود.
وی گفت: تخمکرفس، رازیانه، تخمشوید، گزنه، بهارنارنج، آویشن، قدومه، گلپنیرک، بادرنجبویه، سهپستان، گلگاوزبان، شیرینبیان، برگ مورد، بابونه، افسنتین نیز روزی 3 بار هر بار، یک و نیم ساعت پس از هر غذا یک لیوان میل شود.