
نام پدر : باقر
محل تولد : ميانه
تاريخ تولد : 1336
استان : تهران
تحصيلات : دندانپزشك
محل خدمت : بهداري سپاه بالاترازونك
مسئوليت : پزشك
محل شهادت : پارك وي
تاريخ شهادت : 1360/05/02
دكتر بهرام شكري در مردادماه 1336 ه.ش در شهر ميانه چشم به جهان گشود. پس از طي دوران كودكي و تحصيلات ابتدايي به همراه خانواده به تهران آمد و بعد از طي دوران متوسطه در سال 1354 وارد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي شد. در همين سال در آزمون ورودي دانشگاه شريف و دانشگاه فني تبريز نيز پذيرفته شد اما به دليل علاقه و اينكه معتقد بود در رشتههاي پزشكي به مردم نزديكتر است و درد آنها را بهتر لمس ميكند تحصيل در رشته دندانپزشكي را انتخاب نمود.
بهرام با ذهني پويا وارد دانشگاه شد. او بسيار اهل مطالعه و با آثار استاد مطهري، دكتر شريعتي، آيت الله دستغيب و... كاملا آشنا بود. امام را ميشناخت و ايشان را به عنوان مرجع تقليد خود انتخاب نموده بود. در سال 1355 دفتر انجمن اسلامي را در زيرزمين دانشگاه راهاندازي كرد و دانشجويان خط امام را -كه بعد از انحراف سازمان مجاهدين نميدانستند با چه گروهي همراهي كنند- جذب نمود. آنها در انجمن اسلامي به تفسير قرآن و نهجالبلاغه ميپرداختند و به شكل كاملاً مخفيانه نوارهاي سخنراني امام و اعلاميهها را بين اعضاء مبادله ميكردند.
بهرام كم حرف ، بسيار زيرك و به شدت نجيب بود. او نزديكان و دوستانش را به انجام مستحبات دين توصيه ميكرد. جملات زيادي از قول بزرگان ميگفت كه «ما بدون نماز شب به جايي نمي رسيم» و خودش در هر شرايطي «خستگي، ميهماني، بيماري و...» نماز شبش ترك نميشد.
خواندن قرآن و تفسير جزء برنامههاي هر روزش بود. با قرآن انس داشت و سعي ميكرد هفتهاي يك بار در منزل جلسه قرآن برقرار باشد.
از فعاليتهاي شاخص بهرام كه حقيقتاً براي رسيدن به آنها زحمت زيادي كشيد، ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
1- راهاندازي انجمناسلامي دانشگاه شهيد بهشتي در سال 1354 و نوشتن اساس نامهي انجمن، شناسايي و گردهم آوردن اعضاء؛
2- تشكيل كميتههاي علمي جهت سامان بخشيدن به كادر علمي و اداري دانشگاه بعد از انقلاب؛
3- تلاشفراوان در جهت اجراي طرح انطباق؛
4- راهاندازي كلينيك دندانپزشكي سپاه در نزديكي بيمارستان امامخميني؛
5- راهاندازي كلينيك دندانپزشكي در يكي از محرومترين محلات شهر زاهدان؛
6- از بنيانگذاران و فعالان امداد سپاه در حوادث غيرمترقبه يا بمبگذاري؛
7- راهاندازي و اعزام تيم هاي داوطلب دندانپزشكي به مناطق محروم سيستان و بلوچستان، تركمنصحرا، گنبدكاووس، اروميه، اطراف تهران و...؛
8- تلاش فراوان براي تجهيز مدارس پايين شهر به يونيت وساير تجهيزات دندانپزشكي؛ يك دندانپزشك به طور دايم در اين مدارس مستقر بود و رايگان يا با حداقل هزينه به وضع بهداشت دهان ودندان دانش آموزان رسيدگيمينمود.
فعاليتهاي بهرام در جهت فرهنگسازي ميان خانوادههاي كمبضاعت مناطق پايين شهر و مدارس براي حفظ و نگهداري از دندانهايشان و تلاش براي فراهم كردن امكانات دندانپزشكي با حداقل هزينه در اين مناطق، آنقدر وسيع و مشخص بود كه استاد دكتر«استفان الكسانيان»در كتاب خود به نام« سلامت دهان و دندان» از بهرام بسيار نام برده. او از خاطراتش در مراجعه به درمانگاههاي جنوب شهر مينويسد و از خدمات بهرام ميگويد و معتقد است كارهاي بهرام در جهت فرهنگسازي بهداشت وحفظ سلامت دهان و دندان در بينمردم فقير اين مناطق بسيار موثر بوده است كه متأسفانه زحمات مداوم او درنيمهي راه نا تمام ماند.
سرانجام در تاريخ دوم مرداد1360 ه.ش مصادف با 23 رمضان 1402 ه.ق در روز انتخابات رياست جمهوري شهيد رجايي، درحاليكه از ستاد انتخاباتي براي شركت در جلسه قران به منزل برمي گشت، در تهران خيابان وليعصر(عج) با اصابت 14 گلوله توسط منافقين به شهادت رسيد.
وصيت نامه
هميشه خدا را در نظر داشته باش و هيچ گاه حجاب را سبك نشمار، حجاب سنت توست، حجاب آبروي بانوي اسلام فاطمه (سلام الله عليها) است كه به امانت بايد نگهداري آنرا، آن گونه كه فاطمه (سلام الله عليها) مي خواست حفظ كن نه آن طوركه خودت مي خواهي.