سامانه پیامک ما : 3000186556
عضویت / ورود اعضاء
چای سبز با این بیماری‌ها مبارزه می‌کند

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: مصرف چای سبر می‌تواند کند شدن روند پوکی استخوان را به دنبال داشته باشد.

به گزارش خبرنگار دکترآنلاین، لیلا رضازاده با اشاره به رایج بودن نوشیدن چای در دنیا گفت: این نوشیدنی از سال ها پیش در ایران رواج داشته و پس از آب، دومین نوشیدنی رایج در ایران نیز به شمار می رود.

وی با اشاره به وجود سه نوع چای سیاه، سبز و اولانگ، افزود: انواع چای بویژه چای سبز حاوی آنتی اکسیدان هستند که می توانند از بروز انواع سرطان بویژه سرطان معده، سینه و کیسه صفرا پیشگیری کنند.

رضازاده با بیان اینکه چای سیاه از جوانه، برگ و ساقه گیاه چای به دست می آید، گفت: این نوع چای حاوی کمترین میزان آنتی اکسیدان بوده و در مقابل از مقدار بیشتری کافئین برخوردار است. این در حالیست که چای سبز منبع غنی یک نوع آنتی اکسیدان به نام پلی فنول است که این نوع آنتی اکسیدان در برابر عوامل شیمیایی بیماری زا اثر محافظتی دارد.

وی کاهش ایجاد لخته خون، بهبود اکسیژن رسانی به قلب، افزایش مقاومت در برابر عفونت و کاهش عوارض یائسگی از جمله گرگرفتگی و افسردگی را از دیگر فواید نوشیدن چای سبز عنوان کرد.

 این کارشناس تغذیه در خصوص طعم نا آشنای چای سبز گفت: چای سبز بر خلاف چای سیاه نیاز به دم کردن نداشته و با ریختن یک تا دو قاشق آن در یک فنجان آب جوش و قرار دادن درپوش برروی آن پس از یک دقیقه آماده نوشیدن است. طولانی شدن زمان قرار گرفتن چای سبز در آب جوش موجب می شود تا طعم تلخی به خود بگیرد.

وی افزود: دم کردن چای سیاه به مدت سه تا شش دقیقه کافی است و طولانی شدن مدت دم کشیدن چای موجب خواهد شد تا آنتی اکسیدان های چای سیاه از بین رفته و مواد مضری در آن ایجاد شود.

رضا زاده با تاکید بر خودداری از مصرف چای سبز به همراه لبنیات در وعده صبحانه، گفت: لبنیات فواید چای سبز را از بین می برند.

وی با اشاره به وجود فلوراید در چای سبز، افزود: وجود این ماده در چای سبز موجب می شود تا با نوشیدن آن از پوسیدگی دندان ها پیشگیری شود. نوشیدن چای سبز همچنین می تواند از روند پوکی استخوان در افراد پیشگیری کند. نوشیدن چاس سبز اثری در از بین بردن منابع آهن غذا ندارد.

این کارشناس تغذیه گفت: افراد می توانند به منظور خوش طعم کردن چای سبز از طعم دهنده های چای مانند گل محمدی، هل و گل یاس استفاده کنند.

تاریخ درج: 7 / 6 / 1393
تعداد بازدید: 936
تگ ها : خواص چای سبز    پوکی استخوان    آنتی اکسیدان    دکترآنلاین      
لینک مستقیم: http://www.doctor-online.ir/featured/id,33/featured.html
تبلیغات